Gordonmac dot com

HTML templates and other silly things.

Alimentatia, proces fundamental al vietii!

Skip site navigation and move to main content of page.

Nr.

crt.

Numele şi prenumele

Funcţia în cadrul laboratorului

Funcţia actuală în Universitate

1

Prof.dr.ing.  Segal Rodica

Director centrul B.I.A.A. şi locţiitor şef de laborator

             

Şef de catedră

Biochimie-Tehnologii

2

Dr.ing. Luminiţa Anca Georgescu

Şef de laborator şi locţiitor responsabil cu asigurarea calităţii

Conf. dr.ing.

Catedra Biochimie- Tehnologii

 3

Ing. Lupaşcu Lenuţa

Responsabil asigurarea calităţii şi personal de execuţie determinări analize fizico-chimice

Inginer

Catedra Biochimie-Tehnologii

 

4

Dr. ing. Anca Nicolau

Responsabil compartiment Microbiologie şi personal de execuţie determinări microbiologice

Conf.dr.ing.

Catedra Bioinginerie

5

Dr.ing. Romulus Marian Burluc

Responsabil tehnic

 

Conf.dr.ing.

Catedra Biochimie -Tehnologie

6

Ing.drd. Dana Moraru

Responsabil determinări        analize fizico- chimice

Asistent

Catedra Biochimie - Tehnologii

7

Dr.ing. Gabriela Bahrim

1.       

Locţiitor responsabil compartiment Microbiologie

Profesor

Catedra Bioinginerie

8

Dr.ing. Aida Vasile

Executant determinări microbiologice

Loctiitor determinari fizico-chimice

      

Asistent dr.ing.

Catedra Bioinginerie

9

Ing. drd. Corina Neagu

Executant determinări microbiologice

Preparator dr.ing.

Catedra Bioinginerie

10

Sing.Ungureanu Lucica

 

Executant determinări fizico-chimice

                        Sing.

Catedra Bioinginerie

 11

Carmen  Crăciun

Personal de execuţie: analize fizico-chimice

                  Tehnician

Catedra Bioinginerie

 

Galati, Strada Domneasca Nr. 111, cod postal 800201 Tel/Fax. 0236.49.11.83

Proiect de Dezvoltarea infrastructurii de laborator in domeniul evaluarii si certificarii sigurantei si calitatii alimentelor

Calitatea alimentelor este o entitate deosebit de complexă deoarece, spre deosebire de cea a altor produse industriale, ea are un cuprins mult mai larg şi efecte mult mai profunde.

Intrare Proiect CEEX- RENAR

Domeniul stiintific de activitate

Ø  Stiinta alimentelor

-    Principii de procesare a alimentelor

-    Dezvoltarea de produse noi: alimente pentru nutritie speciala, alimente functionale, alimente fortifiate

-    Corelatii intre procesare alimentelor si calitatea lor

-    Microbiologia alimentelor

-    Toxicologia alimentelor.

 

Ø  Biotehnologii aplicate

-    Izolarea microorganismelor inalt producatoare de enzime si substante biologic active pentru industria alimentara

-    Producerea si caracterizarea de preparate enzimatice din diferite surse

-    Dezvoltarea si implemenatrea unor procese biotehnologice de obtinere a alimentelor, a unor produse de biosinteza.

Ø  Controlul si expertizarea alimentelor

-    Utilizarea si implementarea sistemelor de management in asigurarea calitatii alimentelor (HACCP SI TQM)

-    Controlul igienico-sanitar al alimentelor

Expertizarea in industria alimentara.